Sayfanın başına ulaştınız.
Hünnap Reçeli Tarifi
Sofranıza farklılık katmak istiyorsanız, dokusu itibariyle iğdeye benzeyen ve hoş kokusu olan hünnap meyvesini reçel olarak mutlaka denemelisiniz.
Malzemeler:
- 1 kg hünnap
- 1 kg toz şeker
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
Tarif:
- Hünnap meyvelerini iyice yıkayın.
- Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici‘ nin içine hünnap meyvelerini ve şekeri koyup, reçel modunda 140 derece sıcaklıkta 30 dakika kaynatın.
- Oluşan köpükleri bir kaşık yardımı ile temizleyin.
- Ardından limon suyunu ekleyin ve bir tur daha karıştırın.
- Hazır olan reçelinizi sıcak sıcak kavanozlara doldurun.
Afiyet olsun!
İlgili Ürünler
MC 6056 I Gurme Şef®
- Ön Tanımlı Program
: 10
- Basınç Kontrolü
: Var
- Tandır Aparatı
: Var
- Sıcak Tutma
: Var
- Tencere Kapasitesi
: 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
-
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!