Sayfanın başına ulaştınız.
Hünnap Reçeli Tarifi

Hünnap Reçeli Tarifi

Sofranıza farklılık katmak istiyorsanız, dokusu itibariyle iğdeye benzeyen ve hoş kokusu olan hünnap meyvesini reçel olarak mutlaka denemelisiniz.

Malzemeler:

  • 1 kg hünnap
  • 1 kg toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu

Tarif:

  1. Hünnap meyvelerini iyice yıkayın.
  2. Arçelik Gurme Şef Çok Amaçlı Pişirici‘ nin içine hünnap meyvelerini ve şekeri koyup, reçel modunda 140 derece sıcaklıkta 30 dakika kaynatın.
  3. Oluşan köpükleri bir kaşık yardımı ile temizleyin.
  4. Ardından limon suyunu ekleyin ve bir tur daha karıştırın.
  5. Hazır olan reçelinizi sıcak sıcak kavanozlara doldurun.

Afiyet olsun!

İlgili Ürünler

MC 6056 I Gurme Şef®

  • Ön Tanımlı Program : 10
  • Basınç Kontrolü : Var
  • Tandır Aparatı : Var
  • Sıcak Tutma : Var
  • Tencere Kapasitesi : 5.5 L
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
Görüş İletin