Lahanaların arasında yer alan pirinç, kıyma ve baharatlarla zenginleştirilen iç malzemesi ve üzerine dökülen sos ile pişen lezzetli etli lahana sarması…
Lahana sarmanın iç malzemesi için, büyük boy cam bir kasenin içine kıyma, pirinç, maydanoz, zeytinyağı, soğan, sarımsak, domates salçası, su ve baharatları ekleyip iyice karıştırın.
Lahanaların orta damarlarını ayıklayın ve iç harç ile içini doldurup sarın.
Arçelik Nano Kaplamalı Ankastre Ocak’ ta yer alan derin tencerenin dibine lahanaların damarlı kısımlarını yerleştirin ve sardığınız lahanaları üzerine dizmeye başlayın.
Sos için, cam bir kaseye domates salçası, sarımsak, su, zeytinyağı ve tuzu ekleyip bir kaşık yardımı ile karıştırın.
Tencereye dizdiğiniz lahanaların üzerine hazırladığınız sosu dökün.
Lahanalar açılmasın diye üzerine tabak kapatın ve kısık ateşte yumuşayana kadar tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin.
Etli lahana sarmanız hazır.
Yoğurt eşliğinde yemeğinizi servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!
İlgili Ürünler
OCD K 752 DWKS
ExpertClean Nano Kaplama
: Var
Ocak Tipi Ve Göz Sayısı
: 5 Gözü Gazlı (1'i WOK)
Genişlik
: 75 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
Ürün Rengi
: Siyah
Ürün Serisi
: Fibona Serisi
Ocak Tipi
: Gazlı Ocak
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye giriÅi yapın.
0
Bu ürüne henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu sen yap!