Sayfanın başına ulaştınız.

Chimichurri Sos Nasıl Yapılır?

İçindeki taze otların sirkeyle bir araya gelerek rengini ve keskin tadını ortaya çıkaran, damak tadımıza da oldukça uyumlu olan en pratik sos tariflerinden...

Malzemeler: 

  • Yarım demet kişniş
  • Yarım demet maydonoz
  • 4 dal taze kekik
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı sirke 
  • 1,5 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Tarif:

  1. Maydanoz, kişniş, kekik yaprakları ve sarımsakları iyice yıkayıp küçük küçük doğrayın.
  2. Ardından Arçelik Resital Doğrayıcı ’nın içine ekleyin.
  3. En son zeytinyağı, sirke ve tuzu da ilave edip iyice karıştırın.
  4. Chimichurri sosunuz hazır.

Afiyet olsun!

HOW TO NOTLARI

  • Dilerseniz farklı baharatlar da ekleyebilirsiniz.
  • Izgaralık etleri marine etmek için kullanabilirsiniz.
  • Sadece et değil ızgara yaptığınız sebzelerle ya da lezzetli bir ekmekle de servis edebilirsiniz. 

İlgili Ürünler

DO 6964 C Resital

  • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
  • Kaydırmaz Taban : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!