Arçelik
Arçelik
14.08.2024

Yazar Kasa POS Destek Uygulaması Fito

İş yerinizde ödeme almak ve mali kayıt tutmak için kullandığınız Beko markalı yazar kasa POS’ları artık daha verimli kullanabilirsiniz. Yazar kasa POS kullanırken destek alabileceğiniz mobil uygulama Fito ile işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu konudaki tüm süreçlerde faydalanabileceğiniz Fito uygulaması üzerinden birçok farklı hizmet alabilirsiniz. Peki, tam olarak Fito nedir ve nasıl kullanılır?

Yazar Kasa POS Uygulaması Fito Nedir, Ne İşe Yarar? 

Fito, Beko marka yazar kasa POS kullanan işletmelere özel olarak Token Finansal Teknolojiler tarafından hizmete sunulan bir mobil destek uygulamasıdır. Arçelik Pazarlama A.Ş. güvencesiyle üretilen Beko Yazar Kasa POS cihazlarından birini kullanıyorsanız, Fito uygulaması sayesinde, akıllı telefonlarınız üzerinden her türlü desteğe kolayca erişebilirsiniz.

Telefon veya tabletinizde bulunan uygulama marketi üzerinden birkaç dakikada indirebileceğiniz Fito ile yazar kasa POS cihazlarınızı rahatlıkla yönetebilirsiniz.

Fito Uygulaması ile Neler Yapabilirsiniz? 

Fito uygulaması, Beko markalı yazar kasa POS cihazlarınızla ilgili süreçleri zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde, dilediğiniz yerden yönetme imkânı sunar. Cihazlarınız için servis desteği alabileceğiniz bu destek uygulamasından kullanım kılavuzlarına da ulaşabilirsiniz. İşte, Fito ile yapabileceğiniz bazı işlemler:

  • Beko yazar kasa POS’larınız için servis talebi oluşturun ve servis sürecini anlık olarak takip edin.
  • Yazar kasa POS kullanımı ile ilgili aklınıza takılan sorulara anında cevap bulun.
  • Olası arıza ve işlem hatalarının çözümü için uygulama içindeki kılavuzlardan yararlanın.
  • Sahip olduğunuz tüm Beko yazar kasa POS’ları tek bir ekrandan görüntüleyin.
  • Mükellef bilgilerini istediğiniz zaman kontrol edin.
  • Cihazınıza yüklü olan bankaların listesine kolayca ulaşın.
  • Cihazlarınız için avantajlı komisyon oranı fırsatları ile banka uygulaması başvurusu yapın.
  • Sektörel gelişmeleri ve işinizi kolaylaştıracak ipuçlarını bildirim olarak alın.
  • Cihazınıza ve işletmenize özel kampanyalar ile diğer tüm güncel kampanya ve duyuruları takip edin.

Bu hizmetlerin tamamını tek bir uygulama içerisinden almak için Fito’yu hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yazar Kasa POS Destek Uygulaması Fito’yu Nasıl Kullanabilirsiniz? 

Fito’yu kullanmaya başlamak için yapmanız gereken işlemler oldukça basit. Sadece birkaç adımda Fito kullanıcısı olabilir, size özel hizmetlerden kolayca faydalanabilirsiniz. Fito’yu kullanmak için izleyeceğiniz adımlar ise şöyledir:

1. Fito’yu İndirin 

İlk olarak, Fito uygulamasını akıllı telefonunuza veya tercihinze bağlı olarak bir tablete indirin. Yazar kasa POS destek uygulaması Fito’yu Google Play Store veya Apple App Store üzerinden hızlıca indirebilirsiniz. Uygulama, internet hızınıza bağlı olmak kaydıyla genellikle birkaç saniyede iner. İndirme tamamlanınca bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

2. Üyelik Oluşturun

İkinci adıma geçmek için öncelikle Fito uygulamasını açın ve açılan ekrandan üyelik oluşturun. Üyelik oluştururken istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girdiğinizden emin olun. Üyelik oluşturmak için şu adımları izleyin:

  1. Açılış ekranındaki “Üye Ol” butonuna tıklayın.
  2. Vergi numaranıza kayıtlı olan telefon numaranızı girin.
  3. Telefon mesaj olarak gelen 6 haneli doğrulama kodunu ilgili kutucuklara yazın.
  4. Doğrulama işlemi sonrası ekrana gelen işletme bilgilerinin doğru olup olmadığını kontrol edin.
  5. Ekranda yer almayan işletmelerinizi de uygulamaya eklemek istiyorsanız “İşletme Ekle” butonuna tıklayın.
  6. İşletme ekleme işleminden sonra açılacak ekrana vergi kimlik numaranızı ve POS cihazının arkasında bulunan 10 haneli mali ID numarasını yazın.
  7. Bilgileri tekrar kontrol ettikten sonra onay vererek üyeliğinizi oluşturun.

3. Giriş Yapın 

Fito uygulaması üzerinden üyeliğinizi oluşturduktan sonra hizmetlere erişmek için sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Üyelik işlemi sonrası uygulamayı ilk kez açtığınızda, giriş ekranında sizden bir şifre oluşturmanız istenir. Bu adımda sadece rakamlardan oluşan 6 haneli bir şifre belirlemeniz gerekiyor. 6 adet aynı rakamdan ve ardışık rakamlardan oluşmayacak şekilde belirlediğiniz şifreniz ile telefon numaranızı kullanarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Üyelik ve giriş işlemleri hakkında detaylı bilgi için videomuzu da izleyebilirsiniz.

4. Hizmetlerden Faydalanın 

Fito uygulamasına başarılı bir şekilde giriş yapmanızın ardından tüm hizmetler, tek bir uygulama içerisinde erişiminize açık olacaktır. Uygulama menüsü üzerinden servis destek taleplerine, yardım kılavuzlarına, başvuru ekranlarına ve duyurulara kolayca erişebilirsiniz.

Fito’nun İş Yeriniz İçin Sunduğu Avantajlar 

Yazar kasa POS cihazıyla ilgili birçok farklı desteği cep telefonunuz üzerinden almanızı sağlayan Fito, iş yeriniz için çeşitli avantajlar sunar. Bu avantajların başında ise nitelikli servis destek hizmetine kolayca ulaşabilme imkânı gelir. Uygulamada yer alan menü üzerinden servis talebi oluşturabilir ve bu talebiniz doğrultusunda kısa sürede servis hizmeti alabilirsiniz.

Yazar kasa POS destek uygulama Fito’nun sunduğu bir diğer avantaj da cihazla ilgili basit problemleri sorun yaşamadan çözebilecek olmanızdır. Beko yazar kasa POS cihazlarınızın kullanımı ile ilgili rehberleri içeren Fito sayesinde acil durumlarda problem yaşamaz, servis desteği gerekmeyen sorunları hızlıca kendiniz çözebilirsiniz.

Fito uygulaması, size sahip olduğunuz tüm Beko yazar kasa POS cihazlarını gösterir. Üstelik birden fazla işletmeniz olsa bile, diğer işletmelerdeki cihazları da aynı uygulamadan görebilirsiniz. Buna ek olarak anlık duyurular sayesinde hiçbir kampanyayı kaçırmazsınız ve Token Finansal Teknolojiler’in sunduğu tüm avantajlardan faydalanma fırsatına sahip olursunuz.

Fito Uygulamasını Hangi Cihazlar İçin Kullanabilirsiniz? 

Fito destek uygulaması, iş yerinizde kullandığınız Beko markalı yazar kasa POS cihazları içindir. Yani farklı marka ve modeldeki POS ve yazar kasa POS cihazlarını Fito uygulaması içerisine ekleyemezsiniz. Fito üzerindeki tüm hizmetlerden, sadece bu cihazlar özelinde faydalanabilirsiniz. Fito uygulamasına ekleyebileceğiniz yazar kasa POS cihazı modelleri şöyledir:

  • Beko 220 TR
  • Beko 300 TR
  • Beko X30 TR
  • Beko 400 TR
  • Beko 1000 TR

Token Finansal Teknolojiler tarafından geliştirilen bu cihazlardan birini veya birkaçını işletmenizde kullanıyorsanız, Fito uygulamasının avantajlarından yararlanabilirsiniz. Koç Holding çatısı altında, Beko’nun cihaz gücü ile teknoloji ve yazılım yetkinliklerini birleştiren Token Finansal Teknolojiler; 850 binden fazla ödeme kaydedici cihaz ile sektör lideri olarak sunduğu Fito uygulaması sayesinde de işletmenizde işlerin kolaylaşmasına destek oluyor.

İş yerinizi yeni nesil teknolojilerle zenginleştirecek yazar kasa POS cihazları için Token Finansal Teknolojier’i ziyaret edebilirsiniz.