Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Televizyonda görüntü çok yakınlaştı

Televizyonunuz kullanım esnasında beklenmedik şekilde çalışmaya ve görüntüde bazı sorunlar oluşturmaya başlayabilir. Görüntüdeki bu sorunu çözmek için sizin için hazırladığımız rehberden faydalanabilirsiniz.
Sorun tüm kanallar ve logolarındaysa, Menü->Görüntü ayarları içinde netlik ve renk seçeneklerini düzenleyin. Tek bir kanalda bu durumla karşı karşıya kalıyorsanız sorununuz yayın kaynaklı olabilir. Bu durumda yayının düzelmesini bekleyin. Ayrıca bağladığınız uydu cihazının kabloları yerine tam oturmamış olabilir. Bağlantıları kontrol edin ve sorun varsa düzeltin.

Görüntü ayarlarını sıfırlayın

Standart ayarlara getirmek isterseniz "Ön tanımlı Görüntü Ayarlarına Dön" kısmına gelin ve OK tuşuna basın. "Fabrika Ayarlarına Dönmek İstiyor musunuz?" uyarısına "Evet" demek için OK tuşuna basın. Bu işlem sonrasında sadece görüntü ayarlarınız fabrika ayarlarına dönecektir.

Zoom özelliğini kapatmak

Kumandanızın "Tools" tuşuna basın. Ekranın alt kısmında "Araçlar" menüsü açılır. Ekranın sol alt kısmında "Zoom" yazısı çıkana kadar OK düğmesinin altındaki alt yön düğmesine basın. Ardından OK düğmesine basın. "Zoom Auto" kısmına gelin ve OK düğmesine basarak onaylan. Ekran yakınlaştırma normale dönecektir.
 
Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.