Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Televizyona Bluetooth hoparlör bağlamak istiyorum

Televizyonunuza Bluetooth üzerinden harici bir hoparlör bağlamak için yapabileceğiniz işlemleri burada sizin için derledik. Televizyonunuzun ses ayarlarında Bluetooth seçeneği varsa etkinleştirin. Bluetooth hoparlörün üzerindeki eşleşme düğmesine basarak bağlantıyı gerçekleştirin.

Bluetooth bağlantısını nasıl yaparım?

Bu özellik dikey menülü televizyonlarda bulunmamaktadır. Yatay menülü bazı modellerde bulunmaktadır. Televizyonunuzun kumandasından "Menü" tuşuna bastığınızda sağ alt köşede "Ayarlar" bölümü görüyorsanız yatay menülü bir televizyona sahipsiniz demektir.

Bluetooth ile bağlantı için kumandanızın "Menü" tuşuna basın. Yön tuşlarını kullanarak  "Ayarlar" kısmına gelin. Kumandadan "OK" tuşuna basarak "Ayarlar" menüsünü açın. Açılan pencerede "Ses" sekmesine sağ-sol yön tuşlarını kullanarak gelin. Aşağı yön tuşuna basarak "Bluetooth" satırına gelin. Sağ yön tuşu ile "Açık" konuma getirdiğinizde ekranda "Cihazlar aranıyor. İptal için geri tuşuna basın" yazısı çıkar.

Bluetooth hoparlör üzerindeki açma-kapama düğmesine 2 saniye süreyle bastığınızda ışığı yanıp sönmeye başlar. Televizyonunuz cihazı algıladığında PIN kodu ister. PIN kodu ekranına "0000" kodunu girin. Eşleşme tamamlandığında hoparlörün ışığı yanıp sönmez ve sabit yanmaya başlar. Böylece bağlantı gerçekleşmiş olur.




 
Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.