Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Siparişim kaç günde elime ulaşır?

İnternet sitemizden verdiğiniz siparişler stok durumuna göre merkez depomuzdan veya teslimat adresine en yakın bayimiz tarafından gönderilir. Montaj gerektirmeyen ürünlerde bayi tarafından gönderildiği durumlarda ortalama 1 gün, merkez depomuzdan gönderildiği durumlarda ise ortalama 3 gün içerisinde adresinize teslim edilir. Montaj gerektiren ürünlerde ise bayi tarafından gönderildiği durumlarda ortalama 2 gün, merkez depomuzdan gönderildiği durumlarda ise ortalama 6 gün içerisinde yetkili servislerimiz tarafından adresinize teslim edilir. Detaylı inceleme için ürün detay sayfasında yer alan "Ürün Evime Ne Zaman Ulaşır" butonu ile kontrol sağlayabilirsiniz.
Siparişiniz alındığında, sisteme kayıtlı adresinize otomatik olarak bir e-posta gönderilir. Siparişinizle ilgili detayları ve siparişinizi takip etmek için ihtiyacınız olacak bağlantıyı bu e-postada bulabilirsiniz. E-posta sağlayıcınızın bu postayı önemsiz ya da spam olarak işaretleyebileceğini unutmayın.

Siparişinizi tamamladıktan sonra bir e-posta almazsanız 0850 210 0 888 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayarak siparişinizi teyit edebilirsiniz. Siparişiniz alındığında da kayıtlı cep telefonunuza bir SMS gelir. İnternet sitemize kayıtlı kullanıcıysanız www.arcelik.com.tr/siparislerim linkinden de siparişlerinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.