Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Kombi çalışmıyor (Ekranlı ve çevirmeli düğmeli)

Kombinizin çalışması esnasında beklenmedik durumlar karşınıza çıkabilir. Bu durumların üstesinden gelmeniz için bazı adımları denemeniz gerekir.

Sorununuz devam ederse 0850 210 0 888 numaralı telefon ile Arçelik çağrı merkezimizden veya +90 544 444 08 88 numaralı telefon ile Arçelik Destek WhatsApp hesabımızdan destek alabilirsiniz.

 

Elektrik kontrolü

Ekranda görüntü yoksa, kombinizin yanındaki duvarda yer alan ve üzerinde mandala benzeyen bir düğme olan kutu, sigorta kutusudur. Sigorta kutusunun üzerindeki mandala benzeyen düğmeyi açık konuma getirdiğinizde kombiye elektrik gelmeye başlayacaktır.

Sigorta kutusu

Su basıncı kontrolü

Kombinin ön bölümünde, griden kırmızıya doğru rengi değişen ve üzerinde bar yazan alanda çubuk 1'in altındaysa kombiyi kapatın.

Ürünün alt tarafına baktığınızda plastik saplı renkli bir vana göreceksiniz.

Sola doğru yavaşça çevirin. Kombinin içerisine su dolmaya başlayacaktır. (Birden fazla basınç oluşmaması için vanayı yavaşça açın)

Ürünün ön kısmında su saatine benzeyen manometrede çubuk 1 - 1,5 arasına geldiğinde aynı vanayı sağa doğru çevirerek kapatın.

 

Kombiyi kış konumuna alın

Kombinizin ön kısmında çevresinde petek ve güneş sembolleri olan çevirmeli bir düğme bulunur. Kombinizi kış konumuna almak için bu düğmeyi petek sembolüne getirin. Çevirmeye devam ettirerek istediğiniz sıcaklığa ayarlayabilirsiniz.

 

Kombiyi yaz konumuna alın

Kombinizin ön kısmında çevresinde petek ve güneş sembolleri olan çevirmeli bir düğme bulunur. Kombinizi yaz konumuna almak için bu düğmeyi üzerinde çizgi olan petek sembolüne getirin.

 

Petekleri ısıtmıyorsa

Kombinizin ön kısmında çevresinde petek ve güneş sembolleri olan çevirmeli bir düğme bulunur. Bu düğmeyi petek sembolünden sonra çevirmeye devam ettirerek istediğiniz sıcaklığa ayarlayabilirsiniz.

 

Suyu ısıtmıyorsa

Üzerinde musluk şekli olan düğmeyi sağa doğru çevirdiğinizde, istediğiniz su sıcaklığını ayarlayabilirsiniz.

Ayarladığınız su sıcaklığını ekrandan görebilirsiniz.

Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.