Arçelik
Arçelik
6.05.2024

Siz Bırakın, O Halleder: Kendi Kendini Temizleyen Arçelik Ürünleri

Temizlik söz konusu olduğunda gününüzün belli bir zamanını bu iş için ayırmanız ve günün geri kalanını da bu plana göre ayarlamanız gerekir. Ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte özellikle evlerde temizlik yapma konusunun çok farklı bir boyut kazanmaya başladığını söyleyebiliriz. Artık evlerin temizlik neferleri robot süpürgeler, siz kendi işinizi hallederken tüm odaları tek tek gezip süpürme ve silme işlemini tek başına gerçekleştirebiliyor. Birkaç tuşa dokunarak kolayca temizlik yapabilme işlemi ise teknoloji sayesinde etkileyici bir boyuta ulaştı. Peki, evi temizlemenin yanı sıra evde kullandığınız pek çok teknolojik aletin de kendi kendini temizleyebildiğini söylesek ne dersiniz?

Evet, Arçelik teknolojileri sayesinde kendi temizliğini yapan farklı makineler mevcut. Haydi gelin, hayatınızı kolaylaştırmak için üretilen Arçelik teknolojilerine yakından bakalım.

Kendi Kendini Temizleyen Kahve Makinesi

Kahve günümüzün neredeyse her anında yanımızda olan bir eşlikçi. Yemek sonrası, çalışma molası ya da dost sohbetlerinde kendi koyuluğu ile muhabbetleri de koyultan kahvelerin en lezzetli hallerini yakalamak için makinelerden destek aldığımız da bir gerçek. Bu kadar sık tüketilen bir içeceğin yapıldığı makineyi de elbette sık sık temizlemek içeceğiniz kahvenin lezzetini de doğrudan etkiliyor. Peki, bu temizlik konusunda çok yorulmadan kahvenizi rahat rahat içebileceğinizi söylesek ne dersiniz? Kendi kendini temizleme özelliğine sahip EM 6395 Imperium Barista® Tam Otomatik Espresso Makinesi sayesinde kahve makinenizi uzun süre sorunsuz kullanmak mümkün. Bu özelliği ayda en az bir kez ya da kullanılan suyu sertliğine bağlı olarak daha düzenli bir şekilde kullanarak kahve makinenizin en iyi durumda kalmasını da sağlayabilirsiniz.

AyrıcaEM 6395 O Imperium® Espresso Makinesi’nin kendi içerisinde bulunan kahve öğütücü sistemi ile kahve çekirdeklerini demlemeden hemen önce öğüterek kahvenin tazelik ve lezzetini kaybetmeden direkt fincanınıza taşımayı da başarıyor. Hem Arçelik teknolojisi sayesinde kolay temizlik sağlayan hem de lezzetli bir kahve deneyimi yaratan EM 6395 Imperium Barista® Tam Otomatik Espresso Makinesine göz atmak isterseniz Arçelik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisine Sahip Ütü

Ütü yapmak çoğunlukla uzun zaman alan bir etkinlik olabilir. Ütü yapmayı pratik hale getirmek ise Arçelik teknolojileri sayesinde hayli kolay. Yüksek buhar gücü ve ütüleme performansının yanı sıra Akıllı (SMART) Mod özelliği ile tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimini Arçelik Buharlı Ütü Modelleri’nde bulabilirsiniz.

Elbette Arçelik teknolojileri bununla sınırlı değil. Suyun sertliğinden dolayı ütünüzde oluşan kireçten ise saniyeler içerisinde kurtulmak mümkün. Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisi ile ütüyü kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bıraktığınızda ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltmayı başaran BEU 9030 D Arçelik Aria™ Expert | Buharlı Ütü hayatınızı kolaylaştıracak.

Kendi Kendini Temizleyen Fırın

Fibona Serisi ürün görseli iletebilir misiniz?

Mutfaklara mis gibi kokular yayan, çıtır çıtır iştah kabartan lezzetleri pişiren fırınlar, hem kalabalık sofraların hem de pratik yemeklerin baş tacı. Fırın temizliği ise hem fırının ömrünü uzatmak hem de sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek için oldukça önemli. Her güzel şeyin bir zorluğu olduğu gibi fırınların da zorluğu maalesef temizlik konusu. Elbette Arçelik teknolojileri sayesinde bunun da kolay bir yöntemi var.

Arçelik fırınların iç yüzeyini kaplayan özel katalitik malzeme, görüntü kirliliğine ve kötü kokulara neden olan yağ artıklarını emiyor. Pişirme sırasında sıçrayan yağları düzenli olarak soğuran katalitik duvarlar ise sizi temizlik yapmaktan kurtararak konforunuzu artırmayı başarıyor. Katalitik Yan Duvar özelliğine sahip fırınları Arçelik web sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bu özelliğin haricinde buhar temizleme desteği ile pişirme sonrası fırının tabanına 1 bardak su döküp fırın sıcaklığını 100° C'ye ayarlamanız 20 dakika bekledikten sonra da kirleri yumuşatarak kolayca temizleyebilmeniz mümkün. Bu sayede kirlerin kimyasal kullanılmadan ne kadar kolaylıkla temizlendiğine inanamayacaksınız. Arçelik Buhar Destekli Fırın Modelleri’ni web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Fırın temizliği konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz Fırın Temizleme İpuçları başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.  

Kendi Kendini Temizleyen Robot Süpürge

“Hem evi temizliyor hem de kendisini.” Evet, bir robot süpürgeden bahsediyoruz. Güçlü emiş özelliği ile tozu, kiri ve parçacıkları etkili bir şekilde temizleyen; MOP özelliği sayesinde ise silme işlemini de yapan robot süpürgelerin etkileyici bir özelliği daha var! Hayatı kolaylaştıran Arçelik teknolojilerinden biri olan Otomatik Hazne Boşaltma özelliği!

Imperium® Robo 3.1 RS 9231 | Robot Süpürge temizliği bitirdikten sonra platformuna gidip robotta biriken tozları otomatik olarak haznedeki toz torbasına aktarıyor, her kullanım sonrası robotun içerisindeki tozları boşaltmaya gerek kalmıyor.

Hayatınızı kolaylaştırmak için robot süpürge almayı planlıyorsanız “Robot Süpürge Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler: Akıllı Temizlik İçin Rehber” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Kendi kendini temizleyen Arçelik teknolojilerine sahip ürünlerden bahsettiğimiz yazımızın sonuna geldik. Teknolojiyi kullanarak saatler süren temizlik işlerinizi kolaylaştırmak isterseniz Arçelik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Ürünler

EM 6395 Imperium Barista® Tam Otomatik Espresso Makinesi
7
  • Süt Köpüğü Ayarı : Var
  • Kahve Çeşidi Sayısı : 10
  • Süt Köpürtme : Entegre
  • Kahve Öğütücü Kademesi : 13
  • Yüksek Basınç Gücü : 19 bar
Aria® Expert BEU 9030 M Buharlı Ütü
0
  • Güç : 3000 W
  • Şok Buhar : 270 gram
  • Sürekli Buhar : 63 gr/dk
  • Taban : SuperGlide Seramik Taban
Imperium® Robo 3.1 RS 9231 Robot Süpürge
1
  • Paspas Özelliği : Var
  • Wi-fi Bağlantısı : Var
  • Kablosuz Çalışma Süresi : 240
  • Haritalama : Var
  • Mobil Uygulama : Home Direct - SDA