Arçelik
Arçelik
3.04.2024

Ulaşılması Zor Yüzeylerin Temizlik Kahramanı: Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge

Günümüz yüksek tempolu yaşam tarzı ve her şeye yetişme telaşı, pratik ve etkili temizlik çözümlerine olan ihtiyacı her zamankinden daha belirgin hale getiriyor. Özellikle ulaşılması zor yüzeylerdeki kir ve tozla başa çıkmak zaman zaman güç olmasının yanı sıra vakit de alabiliyor. Ancak teknolojinin ilerlemesiyle birlikte bu zorluğun üstesinden gelmek artık çok daha kolay. İşte, tam da bu noktada Arçelik’in yenilikçi teknolojisi ile donatılmış ve ulaşılması zor yüzeyler için temizlik kahramanı olarak adlandırabileceğimiz bir ürün karşımıza çıkıyor: Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge!

2020 IF Design Award Tasarım Ödüllü Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge; ergonomik yapısı ve yeni nesil süpürge teknolojisi ile temizlik alışkanlıklarınızı değiştirmeye, performansıyla kendine hayran bırakmaya aday. 165W emiş gücü ile evin ana süpürgesi kadar güçlü olan kablosuz şarjlı dik süpürge, ergonomik tasarımıyla evinizde küçük ama hayatınızda büyük yer kaplayacak.

Ulaşılması zor yüzeyleri rahatlıkla temizleyebileceğiniz güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge günlük yaşamınızı çok daha kolay bir hale getirecek.

Gelin, Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge özelliklerine yakından bakalım.

Yüksek Emiş Gücü

Arçelik Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge, ev temizliği konusunda bir devrim yapmaya aday. Yenilikçi süpürge teknolojisiyle sahip süpürge ile günlük temizlik rutinleriniz tamamen değişecek. 450 W'lık güçlü motoru ve 165W'lık etkileyici emiş gücüyle evinizin ana süpürgesi kadar etkili bir performans sergileyen Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge; halılarınızı, parke zeminlerinizi ve diğer zorlu yüzeyleri kir ve tozdan kolayca arındıracak.

Ergonomik Tasarım

Arçelik Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge sadece güçlü emiş gücüyle değil, aynı zamanda ergonomik tasarımıyla da öne çıkıyor. Katlanabilen borusu evinizdeki her köşeye kolayca erişim sağlarken siz de yatak altları, koltuk araları gibi dar ve ulaşılması zor yüzeylere eğilmenize gerek kalmadan temizlik yapabilirsiniz.

Katlanabilen tasarımıyla depolama alanınızı da en iyi şekilde değerlendirmenize olanak tanırken hafif ve kullanıcı dostu yapısıyla uzun süreli kullanımlarda bile konforunuzu koruyabilirsiniz.

Aksesuarlarla Derinlemesine Temizlik İmkanı

Dar ağızlı ucunu kullanarak mobilyaların arkası, ulaşılması zor alanlar ve dar yerleri süpürebilirsiniz. Toz fırçası ise perde, cilalanmış mobilya ve hassas kırılabilir cisimlerin süpürülmesi için uygundur. Mini turbo fırça ile döşemelerin, merdiven basamaklarının, otomobil içinin, kanepelerin, koltukların süpürülüp temizlenmesi çok kolay. Aynı zamanda bu tür yüzeyler üzerindeki evcil hayvan tüylerini de kolayca süpürebilirsiniz.

LED Işık

Fırçasında bulunan LED ışığı, gözden kaçan veya görülmeyen kirlerin temizlenmesine yardımcı olur. Her zaman fark edilmeyen toz parçacıklarını, kıl ve tüyleri aydınlatarak görünür hale getiren LED ışık sayesinde tüm temizlik işlemlerinde daha ayrıntılı ve etkili bir sonuç elde edebilirsiniz. Özellikle karanlık ve köşeli alanlarda kullanışlı olan bu LED ışıkla evinizdeki dip köşe kirlerde bile etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Uzun Kullanım Süresi

45 dakikaya kadar çıkabilen kullanım süresi sayesinde evinizi uzun süreli ve kesintisiz bir şekilde temizleyebilirken aynı zamanda şarj ihtiyacını azaltarak temizlik sürecinizi daha verimli hale getirmeniz mümkün. 3 kademesi bulunan bu çok güçlü kablosuz şarjlı dik süpürge; minimum modda 45 dk, orta modda 22 dk ve turbo modda 7 dk çalışır. 3 farklı kademede çalışabilme özelliği sayesinde ihtiyacınıza göre enerji tüketimini de optimize edebilirsiniz.

Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge Teknik Özellikleri

Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge’nin yüksek performans sunan teknik özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • LED Fırça
  • Toz Haznesi Kapasitesi: 0,9 L
  • Motor Gücü: 450 W
  • Emiş Gücü: 165W
  • Kablosuz Çalışma Süresi: 45 Dakika
  • Şarj Süresi: 4-5 Saat

Ölçüler

  • Ağırlık: 2.83 kg
  • Yükseklik: 112 cm
  • Derinlik: 27 cm
  • Genişlik: 32 cm

Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge Kullanım Önerileri

Cihazı kullanırken gereksiz enerji tüketimini önlemek için süpürdüğünüz zemine göre hız kademelerini ayarlayabilirsiniz. Normal koşullarda düşük hızlar; sert zemin, perde ve koltuk temizliğinde kullanılırken yüksek hızlar ise halı temizliğinde uygun performans sağlar.

Evinizde temizlik alışkanlıklarınızı değiştirip kolaylaştıracak bir yardımcıya ihtiyacınız varsa Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge sizi bekliyor.

İlgili Ürünler

Imperium® Go SD 9041K Şarjlı Dik Süpürge Şarjlı Dikey Süpürge
23
  • Led Fırça : Var
  • Toz Haznesi Kapasitesi : 0,9 L
  • Motor Gücü : 450 W
  • Kablosuz Çalışma Süresi : 45
  • Motor Tipi (VC) : BLDC