Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Fan cloud uygulaması nedir? Nasıl kurulur?

Fan Cloud uygulaması internet destekli bir hizmet olarak sevdiğiniz müsabakaları farklı şekilde takip etmenizi sağlar. Kurulum adımlarını aşağıda bulabilirsiniz.
Televizyonunuzun "Uygulama Marketi" kısmına ilerleyin "Fan Cloud" yazan ikonun üstüne kumandanızın yön tuşlarını kullanarak gelin ve "OK" tuşuna basın. Açılış sayfasında futbol uygulaması ilk kurulum yazısı ve alt kısımda onayla yazısı görürsünüz. Kumandanızın "OK" tuşuna basarak diğer adıma yani, ligleri düzenle kısmına geçersiniz. Kumandanızdan bastığınız kırmızı tuş önceki menüye geri dönmenizi, yeşil tuş sonraki adıma geçmenizi ve sarı tuş lig eklemenizi sağlar. Sarı tuşa basın. Yukarı yön tuşuna bastığınızda seçtiğiniz ligin karşısına sil seçeneği gelir. Kumandanızın yön tuşlarını kullanarak görmek istemediğiniz ligleri silin. Örneğin sadece Türkiye Süper Lig ekranınızda kalabilir. Kumandanızın yeşil tuşuna basın. Sonraki adımda "Bildirim Ayarları" ekranı gelir.

Ayarlarda; "Bildirimleri Başlat", "Otomatik Başlatmayı Aktifleştir" ve "Sesi Aç" seçeneklerini görürsünüz. Kumandanızın yukarı yön tuşuna basarak seçeneklerin üzerine gelin ve kumandanızın "OK" tuşuna basarak etkinleştirin.

Bildirim ayarları bölümünde ayrıca sarı takım ekleme bölümü göreceksiniz. Kumandanızın sarı tuşuna basarak bildirim almak istediğiniz takımları seçmelisiniz.

Açılan ekranda "Ülke Ligleri" ekrana gelir. Kumandanızın yön tuşları ile Türkiye Süper Lig'i seçin ve "OK" tuşuna basın. Yeni ekranda "Takım Seçimi" yapmalısınız. Kumandanızın sağ sol yön tuşu ile takımınızı seçin. "OK" tuşuna basın. Kumandanızın yeşil tuşuna basarsanız "Bitir" bölümüne geçersiniz. Kumandanızın yeşil tuşuna tekrar basarsanız işlemi tamamlamış olursunuz. Bir takım ekledikten sonra tekrar takım eklemek isterseniz "Ligleri Düzenle" seçeneğine sarı tuşla yukarıda anlattığımız adımları takip ederek yeni takım ekleyebilirsiniz.

Fan Cloud nedir?

Fan Cloud uygulaması, akıllı televizyonunuzdaki görüntüyü sol tarafa alarak, sizlere istediğiniz lig ve maçlar için anlık olarak bilgi verebilen bir uygulamadır.
Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.