Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Connect uygulaması sorunları

Connect kurulumunu nasıl yapabilirim?

Klimanızı uzaktan kontrol edebilmeniz için Connect uygulamasını mobil cihazınıza yüklemeniz gerekir. ''Kayıt'' sekmesine gelerek isim, soyisim, kendinize ait bir şifre belirleyip güncel mail adresinizi yazarak üyelik işlemlerini tamamlayın. Bu işlemi yaparken mutlaka ürünün yanında olun.

Kurulum sihirbazındaki yönergeleri takip ederek ev adını ve konumunu seçin. Akıllı telefonunuzdan konum ayarları mutlaka açık olmalıdır.

Kuruluma başlamak için kumandanızın enerji tasarrufu ve hızlı tuşlarına 3 saniye basılı tutun. Klimanızın WiFi ışığı yanıp sönmeye başlayacaktır.

Telefon veya tabletinizin kablosuz ağlar menüsüne gidip KLİMA_XXX isimli ağa bağlanınız. Uygulamaya tekrar dönüp devam düğmesine tıklayın.

Bağlanmasını istediğiniz modem ismini seçin ve internet şifrenizi girin. Daha sonra ''Kurulumu Tamamla'' düğmesine basarak işlemi sonlandırın. Bağlantı gerçekleşecektir.


Klimanın internet ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim/resetleyebilirim?

Kumandanızda bulunan "Enerji Tasarrufu" ve "Hızlı" tuşlarına aynı anda basarak klimanızdan uzun süreli bir ses gelene kadar basılı tutarak resetleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Connect hesabıma ait olan şifreyi unuttum, ne yapmalıyım?

Kullanıcı giriş ekranının sağ üst köşesinde ayarlar sekmesine basın.

Çıkan seçenekler arasında parola sıfırlama düğmesine basınca gelen ekrana kayıtlı e-posta adresinizi girip parola sıfırlama işlemini tamamlayınız.

E-posta adresinizdeki linke tıklayarak yeni şifre belirleyip uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Üç top ikonu sürekli dönüyor hatası alıyorum

Uygulamadan üç top ikonu sürekli dönüyorsa ve başka bir şey yapamıyorsanız bu, internetiniz olmadığı anlamına gelir. Connect uygulaması yüklü cihazınızın internet bağlantısının olduğundan emin olduktan sonra tekrar deneyiniz.

Klimayı ne kadar mesafeden kontrol edebilirim?

Cihaz ile birlikte kurulumu yapılan cep telefonu, tablet vb. ile uygulamaya bağlanabildiğiniz her yerden kontrol sağlayabilirsiniz.

Modem WiFi şifrem değişir veya yeni Router alırsam tekrar kurulum için ne yapmalıyım?

Bunun için klimanızı resetleyip, uygulamanızdan da "Evi Sil" tuşuna bastıktan sonra, uygulamadaki kurulum adımlarını takip edebilirsiniz.
Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.