Arçelik
Arçelik
5.01.2024

Çoklu kredi kartı ile ödeme yöntemi nedir?

Siparişiniz tutarınızı iki kredi kartına bölerek ödemenizi tamamlayabileceğiniz alternatif bir ödeme yöntemidir.

Kullanım Amacı Nedir?

Kredi kartı limitinin yeterli olmadığı durumlarda sipariş tutarını iki kredi kartına dilediğiniz şekilde bölerek ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

Örneğin; 3500 TL toplamında bir sipariş için, 2500 TL ve 1000 TL olarak iki kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Sepetinizi oluşturup ödeme adımına geldiğinizde "Ödeme Şekli Seçiniz" başlığı altından "Çoklu Kredi Kartı" seçeneğini seçiniz. 

İlk kredi kartınız ile ödemek istediğiniz tutarı yazarak , kredi kartı bilgilerinizi giriniz ve sunulan taksit seçeneklerinden size en uygun olanı seçerek ilk kartınızdan ödemeyi gerçekleştiriniz.

Bu aşamada kartınızdan ön provizyon alınacaktır, siparişinizi tamamlamadan herhangi bir ödeme yapmış olmazsınız. Ayrıca kalan tutarın ikinci kart ile ödenememesi durumunda alınan provizyon otomatik olarak iptal edilecektir.

İkinci kredi kartınız ile kalan tutarın ödenmesi için kredi kartı bilgilerinizi belirtilen süre içinde giriniz ve sunulan taksit seçeneklerinden size en uygun olanı seçerek, "Alışverişi tamamla" butonuna basarak siparişinizi tamamlayınız. 

Bu aşamada kartınızdan ön provizyon alınacaktır, siparişinizi tamamlamadan herhangi bir ödeme yapmış olmazsınız. Tebrikler siparişinizi çoklu kredi kartı yöntemi ile ödediniz!

Belirtilen süre içinde ödeme adımı tamamlanmazsa ne olur?

Size verilen 15 dakikalık süre içerisinde alışverişinizi tamamlayamazsanız endişe etmenize gerek yok, alınan ön provizyonların tamamı iptal olup kartlarınıza otomatik olarak iade edilecektir.

Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.