Arçelik
Arçelik
25.12.2023

Teknoloji ve Estetik: Çerçevesiz Tasarımlı Arçelik TV

Kendi estetik zevkinize göre tasarladığınız yaşam alanlarınız ile uyumlu, yeni nesil teknolojiler ile geliştirilmiş bir televizyon kulağa hayal gibi geliyorsa çerçevesiz tasarımlı Arçelik TV modelleriyle tanışmanın vakti gelmiş demektir.

Çerçevesiz tasarımlı modeller sayesinde bulundukları mekanın dekoratif bir unsuru gibi görünmeyi başaran Arçelik çerçevesiz TV modelleri, eşsiz özellikleri ile de benzersiz bir seyir keyfi sunar.

Şimdi, çerçevesiz Arçelik TV modellerinin özelliklerine yakından bakalım.

Micro Dimming Teknolojisi

Çerçevesiz tasarımlı Arçelik Televizyonları, Micro Dimming teknolojisi ile ultra HD görüntü kalitesi sunar. Micro Dimming teknolojisinde her piksel için en uygun siyah değer hesaplanır. Böylece görüntüleri güçlü siyah değerlerine ulaştırır, güçlü kontrast ve ideal parlaklık ile TV izleme keyfini katlar.

OLED Teknolojisi

Çerçevesiz tasarımlı Arçelik TV modellerinde yer alan özelliklerden biri de OLED teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde mükemmel görüntüyü yakalamak mümkün olur. OLED teknolojisi, renk piksellerinin kendi ışık kaynağını üretmesi prensibine dayanır. Bu sayede görüntünün olmadığı sahnelerde ekran %100 siyah olur, görüntü varken de ideal renk değerlerini yansıtır ve geniş renk gamı ile görüntüler çok daha canlı hâle gelir. Böylece 4K çözünürlükten çok daha etkili sonuç sunar.

HDR 10+ Teknolojisi

HDR yani High Dynamic Range, bir resimdeki en karanlık nokta ile en parlak nokta arasında yer alan ve dinamik aralık olarak nitelendirilen farkın yüksek olduğuna işaret eden bir terimdir. Arçelik TV’ler, sahip oldukları HDR 10+ Teknolojisi sayesinde ekrana yansıyan sahnedeki ışık seviyesini analiz eder. En parlak ve en karanlık kısımlar daha koyu ve olduğundan daha parlak görünür. Böylece seyir keyfini daha da artıracak yüksek kontrast oranına ulaşılır.

Arçelik Akıllı Kumanda

Akıllı telefonunuza indireceğiniz Arçelik Akıllı Kumanda uygulaması sayesinde uzaktan kumandaya ihtiyaç duymadan televizyonunuzu kolayca kontrol edebilirsiniz. Ayrıca favori kanallarınıza özel liste oluşturabilir ve telefon klavyesi aracılığıyla geniş ekranda web sayfaları arasında da gezinebilirsiniz.

Eyesafe

OLED panel Arçelik TV’ler aynı zamanda Eyesafe ile göz dostu bir teknolojiye de sahiptir. Bu teknoloji sayesinde mavi ışık yayılımı en aza indirilir, göz yorgunluğu ve hassasiyet oluşmasının önüne geçilir. Üstelik televizyonunuz bunu yaparken sunduğu müthiş renk kalitesinden ödün vermez.

Android İşletim Sistemi

İnternet erişimi sayesinde Android işletim sistemine özel binlerce uygulama ve oyunu akıllı televizyon ile oyun konsoluna ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz. Oyun modu ile oyun keyfinizi büyük ekran konforuna taşıma şansını yakalayabilir, ayrıca kumandanızdan Google Asistan’a sesli komut verebilirsiniz.

Chromecast Built-in

Çerçevesiz Arçelik TV modelleri aynı zamanda iş hayatında da en büyük yardımcılarınızdan biri olmaya aday. Kablosuz bağlantı ve Chromecast Built-in teknolojisi sayesinde mobil cihazınız veya bilgisayarınızın ekranını televizyonunuza yansıtarak geniş ekranda dilediğiniz gibi çalışabilirsiniz. Kısacası hayatı kolaylaştırmak, Smart TV özellikleri ile çok daha kolay!

USB Girişi

Chromecast Built-in teknolojisinin yanı sıra USB girişi de çerçevesiz Arçelik TV’lerinizde sizi bekleyen özellikler arasında. Böylece başka bir cihazdan USB aracılığıyla kopyaladığınız görüntü, video, ses dosyaları veya belgeleri televizyonunuzun ekranına kolayca yansıtabilirsiniz. Ayrıca Bluetooth bağlantısını kullanarak da mobil cihazlar veya bilgisayarlardan TV ekranına görüntü yansıtmak mümkün.

HDMI Bağlantı

Farklı cihazlardan televizyonunuza bağlantı kurabilmeniz için Chromecast Built-in ve USB girişi gibi kullanabileceğiniz bir diğer yöntem de HDMI kablolar. Arçelik TV’lerde yer alan HDMI girişleri ile diğer cihazlarınızla bağlantı kurabilirsiniz. Bilgisayar ekranınızı televizyona yansıtma konusunda daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dahili Wi-Fi

Arçelik Televizyonunuz dahili Wi-Fi özelliğini aktif hale getirmek için kumandanızın Menü>INTER@CTIVE TV>Bağlantı Türü>Kablosuz>Erişim Noktası Seç adımlarını izlemeniz yeterli. Ardından kendi modem bilgilerinizi girerek bağlantıyı aktif hale getirebilirsiniz. Televizyonunuzun internet bağlantısı özelliğine dair detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Dolby Digital Ses

DVD ve Blu-ray disklerde yaygın şekilde kullanılan Dolby Digital, dijital televizyonlar için standart ses sistemidir. Sinema filmlerindeki özel efekt ve aksiyon sahnelerindeki tüm etkiyi aktarabilmek için entegre ses sistemi gibi beş tam bant genişliğine sahip kanal desteği sunar. Bu da sesin, izleyiciyi her açıdan sarmasını sağlar.

Smart TV Özellikleri

Arçelik Smart TV’ler ile dijital yayın platformlarındaki tüm içerikler büyük ekranda seyredilebilir, seyir keyfi katlanabilir. Üstelik online yazılım güncellemeleri ile uygulamaların hep güncel kalması sağlanır. Bunların yanı sıra içerikleri yüksek çözünürlüklü görüntüler ve video sekanslarıyla sunan yeni nesil etkileşimli teleteks teknolojisi HBB TV özelliği de sunar.

Tüm bu özelliklerine ek olarak yaygın servis ağının sunduğu erişilebilirlik gücünün yanı sıra 3 yıllık garanti imkânı da Arçelik Televizyon modellerinin avantajları arasında.

Hem dış görünümü hem de sahip olduğu yeni nesil teknolojilerle benzersiz seyir keyfi sunan çerçevesiz tasarım Arçelik Televizyon modellerini daha yakından incelemek için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli.

İlgili Ürünler

Imperium A55 OLED C 970 BE / 55" 4K Android Büyük Ekran TV
1
  • Micro Dimming Teknolojisi : Arçelik televizyonlarınızda görsel bir şölen yaşayın!
  • Android İşletim Sistemi : Var
  • Çözünürlük : Dört dörtlük görüntü deneyimi sunan 4K Arçelik TV!
  • İnç/Ekran Boyutu : 55'/139 cm
Imperium A65 OLED C 970 B /65" 4K Android 65 İnç (165 Ekran) TV
0
  • Micro Dimming Teknolojisi : Arçelik televizyonlarınızda görsel bir şölen yaşayın!
  • Android İşletim Sistemi : Var
  • Çözünürlük : Dört dörtlük görüntü deneyimi sunan 4K Arçelik TV!
  • İnç/Ekran Boyutu : 65'/164 cm