Arçelik
Arçelik
18.01.2024

Buzdolabında Teknoloji Arayanlara Özel: Bir Buzdolabı Neler Yapabilir?

Gündelik yaşamın olmazsa olmazı beyaz eşya ürünlerinin başında buzdolapları geliyor. İhtiyaçlara göre çeşitlenen yeni buzdolabı modelleri ise özellikle teknolojik detay arayanlar için birebir. Buzdolabınızı yenilemeyi veya güncel teknolojilere ayak uyduran bir buzdolabı edinmeyi düşündüğünüzde aklınıza gelmesi gereken ilk sorunun “Bir buzdolabı neler yapabilir?” sorusu olması kaçınılmaz.

Gelin, teknoloji arayışınızı sonuçlandıracak son model buzdolabı özelliklerine birlikte göz atalım.

Daha Az Enerji ile Daha Etkin Soğutma Sunar

Minimum enerji sarf ederek maksimum verimlilik elde etmek, günümüz beyaz eşyalarında en çok aranan özelliklerden birisi. Bu özellik sayesinde buzdolapları etkin bir soğutma performansı sunmasının yanı sıra daha az enerji sarf ederek enerji verimliliği sağlıyor.

Buzdolabınızın bunu başarıyla gerçekleştirebilmesi için Prosmart Inverter Kompresör geliştirildi. Devir değişimlerini düzenleyen Prosmart Inverter Kompresör sayesinde sıcaklık dalgalanmaları minimuma iner, daha az enerji ile daha etkin bir soğutma performansı elde edilir.

Ayrıca Prosmart Inverter Kompresör ile donatılmış buzdolapları, standart buzdolaplarına kıyasla dört kata kadar daha sessiz çalışırlar. Bu da hem enerji verimliliğini hem de konforlu kullanımı beraberinde getirir.

Prosmart Inverter Kompresör içeren Arçelik Buzdolabı modellerini inceleyerek ihtiyaçlarınıza en uygun ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Sebze ve Meyveleri Doğal Gün Işığı ile Uzun Süre Taze Tutar

Bazen günlük koşuşturmacalar o kadar beklenmedik düzeye çıkıyor ki büyük bir hevesle aldığımız sebze ve meyveleri buzdolabında unutabiliyoruz. Sebze ve meyvelerin daha uzun süre taze kalmalarını sağlayacak teknolojiler ise vitamin değerlerini uzun süre korumaları ve israf olmamaları konusunda bir buzdolabının size sunacağı en önemli özellikler arasında yer alıyor. Tıpkı VitaminZone teknolojisi gibi!

Arçelik VitaminZone teknolojisinde bulunan 3 ışık teknolojisi buzdolabınızda doğal gün ışığı döngüsünü simule etmeyi başarıyor. Bu da buzdolabınızda bulunan sebze ve meyvelerin hem taze ve canlı kalmalarını hem de vitamin değerlerini daha uzun süre korumalarını sağlıyor.

VitaminZone teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini inceleyerek sebze ve meyvelerinizin uzun süre taze kalmalarını sağlayabilirsiniz.

Hassas Nem Kontrolü Sağlar

Gıdaların besin değerlerini uzun süre koruyabilmek için bozulmalarının ve bayatlamalarının önüne özel bir tasarım ve hava sirkülasyonu ile geçmek mümkün.

FullFresh+ teknolojisi; özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları ile hassas bir nem kontrolü sağlarken yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutmayı başarıyor. Böylece gıdaları güvenli bir şekilde koruyarak uzun ömürlü hâle getiriyor.

Her Rafı Homojen Soğutur

AeroFresh Yeni Nesil İkili Soğutma Teknolojisi, buzdolabınızın her rafında homojen soğutma olanağı sağlıyor. Böylece buzdolabınız ne kadar dolu olursa olsun bütün besinlerinizin tazeliği %30 daha uzun süre korunuyor. Üstelik sadece meyve ve sebzelerin yer aldığı bölümü değil, bütün buzdolabını eşit derecede taze tutmak için mükemmel bir çözüm!

AeroFresh No-Frost Soğutma sistemine sahip Arçelik Buzdolabı modelleri ile daha uzun süre taze kalan gıdalar sizi bekliyor.

İhtiyacınıza Uygun Depolama Alanına Sahiptir

Dönemsel olarak farklı tüketim yoğunluklarından dolayı buzdolabınızın dondurucu bölümünde daha fazla alana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazen de “Daha az dondurucu bölüm olsa da buzdolabının soğutucu alanı daha da genişlese.” diye düşünebilirsiniz. Multimode teknolojisi, tam da bu gibi durumlar için geliştirildi.

Multimode ile buzdolabınızın dondurucu bölümünü ister soğutucu, ister dondurucu olarak kullanabilir; dilediğiniz takdirde kapalı moda geçirebilirsiniz. Kapalı modda kullandığınızda enerji tasarrufu elde edebilir, ihtiyacınıza en uygun yoğunlukta depolama alanını kendiniz oluşturabilirsiniz. Dilerseniz dondurucu ve soğutucu bölmeyi ayrı ayrı kapalı modda kullanabilirsiniz.

Multimode dondurucu bölme teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini incelemeyi unutmayın.

3 Saniyede Müşteri Temsilcisini Aratır

Buzdolabınız ile ilgili aklınıza takılan bir soru olduğunda beyaz eşyanızın gerekli kişilerle irtibata geçme konusunda size yardımcı olmasını ister misiniz? İnternet bağlantısı olan, kurulum ve bağlantıları yapılmış Arçelik Buzdolabınızın ile bu mümkün.

Buzdolabınızın üzerinde yer alan “Destek Servis” tuşuna üç saniye basılı tutmanız hâlinde Homewhiz uygulamasına kayıtlı cep telefonunuz üzerinden müşteri temsilcisi size ulaşacaktır.

Siz de Arçelik Buzdolabı modelleri arasından seçiminizi yaparak gıdalarınızın uzun süre taze kalmasını sağlayabilir, mutfakta geçen vaktinizi yeni nesil teknolojilerle taçlandırabilirsiniz.

İlgili Ürünler

583630 EI No Frost Buzdolabı
6
  • Enerji Sınıfı : D
  • Toplam Hacim (L) : 630 L
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • VitaminZone Teknolojisi : Gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de kaybetmiyor.
  • FullFresh+ Teknolojisi : FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar.
  • Koku Giderme Teknolojisi : Koku önleme sistemi sayesinde buzdolabınızdaki kötu koku oluşumu % 90 oranında engellenir.
  • Kapı Yönü Değiştirme : Var
2082 Multimode EI Çekmeceli Derin Dondurucu
0
  • Enerji Sınıfı : F
  • Dondurucu Bölme Teknolojisi : Multimode
  • Bölme Sayısı : 8
  • Soğutma Sistemi : Karlanmayı önleyen teknoloji
  • Hızlı Soğutma : Var
  • Hızlı Dondurma : Bu özellik sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdalarımızı hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmemesi için saklama imkanı sunmaktadır.
  • Toplam Hacim (L) : 240 L
  • Aydınlatma : Yan duvarlarda LED aydınlatma
  • Kapı Yönü Değiştirme : Kapı alt ve üstlerinde bulunan menteşe yerleri değiştirilerek, kapıların kapanma yönleri sağa veya sola kapanacak şekilde ayarlanabilir.
  • Kapı Açık Alarmı : Ürününüzün kapısı 1 dakika süre açık kaldığında uyarı sesi duyulur. Dolap kapısını kapattığınızda veya varsa, ekran düğmelerinden herhangi birine bastığınızda bu ses kesilir
391625 ESC Buzdolabı
5
  • Enerji Sınıfı : F
  • Toplam Hacim (L) : 572 L
  • Ürün Rengi : Siyah Cam
  • FullFresh+ Teknolojisi : FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar.
  • Mavi Işık Teknolojisi : Mavi ışık teknolojisi ile aydınlatılan sebze ve meyveler tıpkı tabiattaymış gibi ışık almaya devam ederek tazelikleri daha uzun süre korunur.
  • Kapı Yönü Değiştirme : Yok
  • Kahvaltılık Çekmecesi : Kahvaltılık çekmecesi hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alandır.