Arçelik
Arçelik
5.01.2024

BKK 2510 ve K-2715 model ekmek yapma makinesi programları

BKK 2510 ve K-2715 model ekmek yapma makinesindeki programları aşağıda görebilirsiniz.
Standart

Yoğurma, kabartma ve normal ekmek pişirme programıdır. Ayrıca lezzeti artırmak için başka malzemeler de ekleyebilirsiniz.

Hızlı

Normal ekmek için gerekenden daha az sürede somun ekmek yoğurma, kabartma ve pişirme programıdır. Ancak bu ayarda pişirilen ekmek genellikle yoğun ve diğer ekmeklere göre daha küçüktür.

Köy Ekmeği

Yoğurma, kabartma ve daha uzun kabartma süresiyle ekmek pişirme programıdır. Bu ayarda pişirilen ekmek daha gevrek bir kabuğa ve daha hafif bir yoğunluğa sahiptir.

Ultra Hızlı

Çok çabuk bir şekilde yoğurma, kabartma ve pişirme programıdır. Ancak bu ekmek diğer programlara göre en yoğun olanıdır.

Tam Buğday Ekmeği

Tam buğday unuyla yoğurma, kabartma ve pişirme programıdır. Bu programda zaman geciktirme seçeneği kullanılması tavsiye edilmez.

Kepek Ekmeği

Kepek ekmeği yoğurma, kabartma ve pişirme programıdır. Kepek ekmeği pişirmek içindir.

Hamur Hazırlama

Bu programda yoğurma ve kabartma vardır; pişirme yoktur. Hamuru çıkarıp ekmek somunları, pizza, buğulu ekmek, vs. hazırlayabilirsiniz.

Fırınlama

Bu programda yoğurma ve kabartma yapılmaz, yalnızca pişirme yapılır. Ayrıca seçtiğiniz programdaki pişirme süresini artırmak için de kullanılır.

Reçel Hazırlama

Reçel ve marmelatları kaynatmak için kullanılan programdır. Meyve ve sebzeler ekmek tepsisine konulmadan önce doğranmalıdır.

Sandviç Ekmeği

Sandviç ekmeği yoğurma, kabartma ve pişirme programıdır. Hafif yoğunlukta ve daha ince kabuklu ekmek pişirmek içindir.

Özel Program

Kişiye kendine özel program ayarlama olanağı tanır. Bu programda kullanıcı; yoğurma, kabartma, pişirme ve ısıtma sürelerinin her birini ayarlayarak ekmeği kendi zevkine göre yapabilir. Her program için ayarlanabilir süre aralığı seçebilirsiniz.

K 2715 modeli parçaları


K 2715 program ekranı
 
Yardım mı gerekli?
Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.