Arçelik
Arçelik
13.02.2024

Arçelik Buzdolabı Teknolojileri: Verimlilik, Gelişmiş Soğutma ve Daha Fazlası

Hayatınızı kolaylaştıracak bir buzdolabı mı arıyorsunuz? “Biz buzdolabı hayatımı ne kadar kolaylaştırabilir?” diye düşünüyorsanız henüz Arçelik Buzdolabı teknolojileri ile tanışmamış olabilirsiniz. Bu teknolojiler, gıdaların daha uzun süre taze kalmasına yardımcı olurken aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlar.

Gelin, standart buzdolaplarına kıyasla enerji verimliliği ve konforu bir arada bulabileceğiniz Arçelik Buzdolabı teknolojilerini verimlilik, gelişimiş soğutma, koku giderme, depolama alanı ve her yerden kontrol başlıklarında detaylıca inceleyelim.

Verimlilik Sağlayan Teknolojiler

Arçelik Buzdolapları enerji verimli teknolojilere sahiptir. Bu teknolojiler sayesinde kullanıcılar elektrik faturalarında tasarruf yapabilirler.

ProSmart Inverter Teknolojisi

ProSmart Inverter teknolojisi, devir değişimlerini ve sıcaklık dalgalanmalarını ideal şekilde düzenleyerek akıllı soğutma sağlıyor. Daha az enerjiyle daha hızlı soğutma sunuyor. ProSmart Inventer teknolojisine sahip Arçelik buzdolapları, standart buzdolaplarına kıyasla 4 kat daha sessiz çalışıyor. Üstelik uzun yıllar yüksek standartlarda dayanıklılık sağlıyor.

Verimlilik sağlayan ve ihtiyacınıza uygun buzdolabını bulabilmek için Prosmart Inverter Kompresör teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini inceleyebilirsiniz.

Multimode Teknolojisi

Multimode ile buzdolabınızın dondurucu bölümünü ister soğutucu, ister dondurucu olarak kullanabilir; dilediğiniz takdirde kapalı moda geçirebilirsiniz. Kapalı modda kullandığınızda enerji tasarrufu elde edebilir, ihtiyacınıza en uygun yoğunlukta depolama alanını kendiniz oluşturabilirsiniz. Dilerseniz dondurucu ve soğutucu bölmeyi ayrı ayrı kapalı modda kullanabilirsiniz.

Multimode dondurucu bölme teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini incelemeyi unutmayın.

VitaminZone Teknolojisi

Sebze ve meyvelerinizin çabuk bozulmasından ve israf olmasından şikayetçiyseniz VitaminZone teknolojisi ile tanışın. VitaminZone teknolojisi, doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek sebze ve meyvelerin daha uzun süre taze ve canlı kalmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra vitamin değerlerini de daha uzun süre korumasına yardımcı oluyor.

Sebze ve meyvelerinizin buzdolabınızda daha uzun süre taze kalmasını isterseniz VitaminZone teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini değerlendirebilirsiniz.

Fullfresh+ Teknolojisi

Yeşil sebzeler en hızlı tazeliğini kaybeden sebzeler arasında yer alıyor. Sebzelerin tazeliğini daha uzun süre korumak için uygun şekilde saklama koşulları sağlasanız da teknoloji sayesinde bu süre daha da artabiliyor.

FullFresh+ teknolojisine sahip Arçelik buzdolapları ise özel sebzelik tasarımına ve hava kanallarına sahip olduğu için çok daha hassas nem kontrolü sağlayabiliyor. *Yeşil sebze ve meyveleri 3 kata kadar taze tutan Fullfresh teknolojisi sayesinde gıdaların bozulması ve bayatlaması gecikiyor.

Sebzeliğinizde uzun süre tazelik arıyorsanız FullFresh+ teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini inceleyebilirsiniz.

Gelişmiş Soğutma Teknolojisi: AeroFresh No-Frost Soğutma Sistemi

Fullfresh+ ve VitaminZone teknolojilerinde sebze ve meyvelerin olduğu bölümde verimlilik sağlanırken AeroFresh Yeni Nesil İkili Soğutma teknolojisi ile buzdolabınızın her rafında homojen soğutma olanağı sağlanabiliyor.  

*Yalnızca meyve ve sebzelerin yer aldığı bölümü değil, bütün buzdolabını eşit derecede taze tutmak için mükemmel bir çözüm sağlayan AeroFresh teknolojisi ile bütün besinlerinizin tazeliği %30’a kadar daha uzun süre korunabiliyor.

Buzdolabınızda yer alan ürünleri daha uzun süre taze tutmak isterseniz AeroFresh No-Frost Soğutma sistemine sahip Arçelik buzdolabı modellerine göz atabilirsiniz. 

*Bağımsız test kuruluş  tarafından gerçekleştirilen ağırlık kaybı ve “genel kabul edilebilirlik” parametresine göre raf ömrünün belirlendiği duyusal değerlendirme testleri; 12 gün boyunca AeroFresh buzdolabı ve kontrol buzdolabının (AeroFresh teknolojisi bulunmayan buzdolabı) alt ön raflarında saklanan havuç, taze kesim göbek marul, taze kesim domates, çilek, salam ve kaşar peyniri ile gerçekleştirilmiştir.

Koku Giderme Teknolojisi: Odour Fresh+

Buzdolaplarının en büyük problemlerinden biri, içlerinde bulunan ürünlerin kokularının karışıp kötü bir koku yayması olabilir. Odour Fresh+ teknolojisi ise Arçelik buzdolabınızdaki kötü koku oluşumu %90 oranında engelleyebiliyor. Size de tertemiz kokan buzdolabı kalıyor.

Buzdolabınızda kötü koku oluşmasını engelleyen bir teknoloji olsun istiyorsanız Odour Fresh+ Koku Giderme Teknolojisine sahip Arçelik Buzdolabı modellerini inceleyebilirsiniz.

Her Yerden Kontrol: HomeWhiz

Kablosuz ağ bağlantısına sahip akıllı buzdolabınızı internete erişebildiğiniz her yerden HomeWhiz teknolojisi ile yönetebilirsiniz. Dondurucu veya soğutucu kısımlarının derecelerini kontrol edebilir, varsa tatil moduna alabilir ya da hızlı dondurma-hızlı soğutma gibi özelliklerini kullanarak uzaktan değişiklikler yapabilirsiniz. Dilerseniz uygulama üzerinden açılması-kapanması gibi konularda belli kurallar oluşturabilirsiniz. Bunların yanı sıra evde olmadığınız zamanlarda elektrik kesintisi olursa bildirimlerinizden takip ederek aksiyon alabilirsiniz. Sürekli gelişen bir teknoloji olduğu için HomeWhiz sayesinde buzdolabınız için en yeni uygulamalara ulaşabilirsiniz.

Hayatınızı kolaylaştıran farklı teknolojiler Arçelik buzdolabı modellerinde mevcut. İhtiyacınıza uygun olan teknolojilere karar verip buzdolabı Arçelik buzdolabı modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Buzdolabı teknolojilerini detaylıca anlattığımız yazımızın sonuna geldik. Okumaya devam etmek isterseniz “Buzdolabı Temizleme Rehberi” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

İlgili Ürünler

578557 EB No Frost Buzdolabı
3
  • Enerji Sınıfı : E
  • Toplam Hacim (L) : 557 L
  • Ürün Rengi : Beyaz
  • VitaminZone Teknolojisi : Gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de kaybetmiyor.
  • FullFresh+ Teknolojisi : FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar.
  • Kapı Yönü Değiştirme : Var
278550 IEI No Frost Buzdolabı
0
  • Enerji Sınıfı : E
  • Toplam Hacim (L) : 551 L
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • VitaminZone Teknolojisi : Gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de kaybetmiyor.
  • Kapı Yönü Değiştirme : Var
278552 EI No Frost Buzdolabı
3
  • Enerji Sınıfı : C
  • Toplam Hacim (L) : 551 L
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • VitaminZone Teknolojisi : Gün döngüsü teknolojisi VitaminZone ile meyve ve sebzeler uzun süre tazeliklerini korurken vitamin değerlerini de kaybetmiyor.
  • FullFresh+ Teknolojisi : FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava kanalları sayesinde hassas bir nem kontrolü sağlar.
  • Kapı Yönü Değiştirme : Var