Sayfanın başına ulaştınız.

Kremalı Mantar Sos Nasıl Yapılır?

Bonfile ve fileto tavuğun yanında ️servis edebileceğiniz lezzetli kremalı mantar sos.

Malzemeler:

  • 500 g taze mantar
  • 1 kutu krema
  • 1 adet soğan
  • 6 yaprak taze fesleğen
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Üzeri için;

  • Maydanoz

Püf Noktaları:

Sosun daha lezzetli olması için sarımsak ve fesleğeni eklemeyi unutmayın.

Tarif:

  1. Mantarları yıkayıp ortadan ikiye bölün.
  2. Soğanın ise kabuklarını soyup yemeklik doğrayıp, sarımsakları kıyın.
  3. Son olarak fesleğen yapraklarını küçük küçük doğrayın.
  4. Arçelik Ankastre Ocak ‘ta yer alan derin bir tavada tereyağını eritip un, sarımsak ve soğanı biraz kavurun.
  5. Ardından mantar, krema, fesleğen ve baharatları ekleyip 10 dakika pişirin.
  6. Kremalı mantar sosunuz hazır.
  7. Üzerine maydanoz serperek servis edebilirsiniz.

Afiyet Olsun!

    İlgili Ürünler

    OCD T 651 ES Fibona Serisi

    • ExpertClean Nano Kaplama : Var
    • Ocak Tipi Ve Göz Sayısı : 4 Gözü Gazlı
    • Genişlik : 65 cm (60 cm ile Aynı Alana Montaj Kolaylığı)
    • Ürün Rengi : Siyah
    • Ürün Serisi : Fibona Serisi
    • Ocak Tipi : Gazlı Ocak
    Uyarı
    Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
    • 0
      Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!
    Görüş İletin