Sayfanın başına ulaştınız.

Ev Yapımı Galeta Unu Nasıl Yapılır?

 Son yıllarda ülkemizde giderek artan ekmek israfına evde çok basit yöntem…

Malzemeler:

  • 2 adet bayat ekmek

Tarif:

  1. Bayat ekmeklerinizi minik minik ufalayın.
  2. Pişirme kağıdı koyduğunuz fırın tepsisinin üzerine aralarında boşluklar olacak şekilde yerleştirin.
  3. Önceden ısıttığınız 150 derecelik Arçelik Ankastre Fırın’da 20 dakika üstü hafif kızarana kadar pişirin.
  4. Oda sıcaklığında soğumaya bıraktıktan sonra Arçelik Resital Doğrayıcı’dan geçirin.
  5. Kavanozların içinde ya da kilitli buzdolabı poşetinin içinde oda sıcaklığında muhafaza ederek tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun!

NOTLAR

  • Fırının düşük sıcaklıkta olmasına dikkat edin.
  • Amaç kızarmalarından çok hafif kuru olmalarını sağlamak 
  • Galeta ununu kızartma için kullanabileceğiniz gibi yemeklerin içerisinde de tüketebilirsiniz.

İlgili Ürünler

AFC 470 D

  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro
  • Homewhiz : Wi-Fi
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : 1 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
  • Arka Duvar Katalitik Özelliği ile Kolay Temizleme : Var

DO 6964 C Resital

  • Doğrama Kabı Kapasitesi : 1000 mL
  • Doğrama Kabı Malzemesi : Cam
  • 4 Kanatlı Paslanmaz Çelik Bıçak : Var
  • Kaydırmaz Taban : Var
  • Tek Tuşla Kontrol : Var
Uyarı
Size özel fırsat ve kampanyalardan faydalanmak için üye girişi yapın.
  • 0
    Bu ürüne henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!