Arçelik
Arçelik
17.01.2024

Verimli ve Hijyenik Bulaşık Yıkamak İçin 11 Arçelik Teknolojisi

Yeni bir bulaşık makinesi seçerken sahip olduğu teknolojik donanımların ve ek özelliklerin hayatınızı ne kadar kolaylaştıracağını göz önünde bulunduruyor musunuz? Peki, hangi teknolojinin tam olarak ne işe yaradığına, bulaşık yıkamada verimlilik ve hijyen konusunda sahip olduğu teknolojilere hâkim misiniz?

Gelin, Arçelik Bulaşık Makinesi modellerinde yer alan teknolojilere yakından bakalım!

1. HijyenMax

Buhar ve ekstra sıcak durulama sayesinde HijyenMax* özelliği, virüs ve bakterilerin %99.99’unu yok ederek bulaşığın her aşamasında üst seviye hijyen sunar.

*HijyenMax özelligi, Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Candida Albicans, bakteri ve mantarların, Poliovirus Type 1, Adenovirus Type 5, Murine Norovirus virüslerin öldürülmesinde etkilidir.

2. Ekstra Kurutma

Bulaşık yıkama işlemi bittikten sonra gerçekleştirilen ekstra kurutma ve buhar uygulaması, bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarını ortadan kaldırır. Böylece cam ve porselenleriniz daha parlak hâle gelir.

Ekstra Kurutma özelliğine sahip bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

3. DeepClean

DeepClean teknolojisi, bulaşık makinenizin sepetinin ¼’lük bölümünde etkili olacak şekilde yerleştirilen özel bir aparat ile şişeler ve tencereleri derinlemesine yıkamanızı sağlar. Şişeler, kavanozlar, sürahiler, yağdanlık, tava ve tencereler DeepClean teknolojisinin sunduğu odaklanmış su gücü sayesinde 5 kata kadar mükemmel yıkama ile temizlenir.

DeepClean özelliğine sahip bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

4. CornerWash

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerWash sayesinde makinenizin ulaşılması en güç noktalarına dahi erişen su püskürtme sistemi, temizliğin mükemmel hâlini mümkün kılar.

CornerWash özelliğine sahip bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

5. Otomatik Kapı Açma Özelliği

Acilen dışarı çıkmanız gerekti ve bulaşık makinenizi çalışır durumda bıraktınız. Belki de gece bulaşıkları yıkamaya başladınız ve sabaha kadar kurumalarını istiyorsunuz. Bunları yaparken enerji tasarrufu konusuna da dikkat etmek istiyorsanız sadece makinenizi çalıştırın, otomatik kapı açma özelliğini seçin ve gerisini ona bırakın. Çünkü program sonunda bulaşık makinenizin kapısı otomatik olarak açılacak ve bulaşıklar ortamdaki doğal hava akışı sayesinde ekstra enerji harcamadan kuruyacak.

Otomatik kapı açma özelliğine sahip bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

6. Turbo Fonksiyonu

Bazı günler acil işlerimiz çıkabilir ve yıkama kalitesi düşmeden yıkama programlarının daha kısa sürmesini isteyebiliriz. İşte, tam da böyle durumlar için ProSmart Inverter motor teknolojisi geliştirildi. Bu teknoloji ile çalışan turbo fonksiyonu sayesinde kalite değişmeden mevcut programların yıkama süreleri kısalır, uygun sıcaklık ve basınç ile üç kata kadar daha hızlı yıkama sağlanır.

Turbo fonksiyonuna sahip bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

7. OtoDoz Akıllı Ölçüm Teknolojisi

Ülkemizde ilk kez Arçelik’in hayata geçirdiği OtoDoz teknolojisi, sıvı deterjan ünitesine tek seferde deterjan doldurarak her yıkamada makineye deterjan eklemenize son veriyor. OtoDoz Akıllı Ölçüm Teknolojisi sayesinde kullandığınız programın ihtiyaç duyduğu deterjan miktarı otomatik olarak belirlenir. Üstelik kolayca çıkarıp takılabilen deterjan haznesi, yapısı itibarıyla deterjan kalıntısı probleminize de son verir.

OtoDoz Akıllı Ölçüm Teknolojisi içeren bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

8. HomeWhiz

Arçelik’in geliştirdiği HomeWhiz teknolojisi sayesinde bu özelliğe sahip akıllı beyaz eşyalarınızı internete erişebildiğiniz her yerden çalıştırabilir, güncel durumlarını kontrol edebilirsiniz. Bulaşık makineniz kablosuz ağ bağlantısına sahipse HomeWhiz sayesinde uzaktan yönetebilir ve yıkama programının takibini yapabilirsiniz.

HomeWhiz özelliğine sahip bazı Arçelik Bulaşık Makinesi modelleri:

9. SuperDry

SuperDry teknolojisi ile bulaşık makineniz mükemmel kurutma performansı ile buluşuyor! Arçelik’in inovatif SuperDry teknolojisi sayesinde bulaşık makinenizin yerleştirilen ekstra ısıtıcı parlatıcı kullanmasanız dahi en etkin kurutma (parlaklık) performansını sağlar. 

SuperDry teknolojisine sahip bazı Arçelik  Bulaşık Makinesi modelleri:

10. Hızlı 45’

SuperDry ve Otomatik Kapı Açma teknolojileri, daha kısa yıkama programları için güçlerini birleştirirse ne olur? Maksimum kapasitede bulaşığın yüksek yıkama ve kurutma performansıyla buluştuğu 45 dakikalık Hızlı 45’ programı ortaya çıkar. Böylece zaman tasarrufu da üst seviyeye ulaşır. Arçelik 61113 I WF Bulaşık Makinesinde bu program ile 45 dakika gibi kısa bir sürede maksimum hijyen elde edebilirsiniz.

11. Isı Pompası Teknolojisi

Arçelik 6188 DI Bulaşık Makinesinde diğer makinelere göre farklı bir teknoloji daha bulunur: Yenilikçi ısı pompası! Bu teknoloji sayesinde yıkama döngüsü sırasında suyu verimli biçimde ısıtıp etkin bir performans ortaya koyar. Böylece hem hijyen hem de su ve enerji tasarrufu açısından iddialı sonuçlar alabilirsiniz.

Arçelik teknolojileriyle donatılmış verimli ve hijyenik bulaşık makineleri ile hem zamandan hem enerjiden tasarruf elde etmek çok kolay! Detaylı bilgi ve daha fazla model için Arçelik Bulaşık Makinelerini inceleyebilirsiniz.

İlgili Ürünler

6167 Grion Bulaşık Makinesi
2
  • Enerji Sınıfı : C
  • Program Sayısı : 6
  • Kapasite : 14
  • Ürün Rengi : Glass Manhattan Grey
  • Bardak Koruma Sistemi : Var
6167 SC Bulaşık Makinesi
3
  • Enerji Sınıfı : C
  • Program Sayısı : 6
  • Kapasite : 14
  • Ürün Rengi : Siyah Cam
  • Bardak Koruma Sistemi : Var
62113 I WF Bulaşık Makinesi
1
  • Enerji Sınıfı : C
  • Program Sayısı : 11
  • Kapasite : 14
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
  • Bardak Koruma Sistemi : Var
61112 I WF Bulaşık Makinesi
1
  • Enerji Sınıfı : B
  • Program Sayısı : 11
  • Kapasite : 16
  • Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks
6188 DI Bulaşık Makinesi
0
  • Enerji Sınıfı : A
  • Program Sayısı : 8
  • Kapasite : 16
  • Ürün Rengi : İnoks
  • Bardak Koruma Sistemi : Var