Arçelik
Arçelik
6.11.2023

Arçelik Ankastre Fırın Mutfaklarda Neden Tercih Ediliyor

Enerjiden tasarruf eden, şık görünümüyle mutfaklara farklı bir hava kazandıran, yemekleri en ideal şekilde pişirme imkanı sunan teknolojileriyle Arçelik Ankastre Fırın modellerinin gördüğü ilgi elbette tesadüf değil.

Gelin, Arçelik Ankastre Fırınların sahip olduğu gelişmiş pişirme teknolojilerini yakından inceleyelim.

Eşsiz Tasarım

Arçelik Ankastre Fırınlar, eşsiz tasarımları ve tasarım detaylarıyla farklı tarzlardaki mutfaklara hitap edecek şekilde geliştirildi. Geniş çeşitlilikteki pişirme teknolojisinin yanı sıra renk ve tasarım detaylarıyla herkese hitap eden farklı ankastre modellerinde mutlaka sizin de ilk görüşte beğeneceğiniz bir seçenek vardır.

Arçelik Ankastre Fırınların Gelişmiş Pişirme Teknolojileri

Yemekleri pişirirken istediğiniz sonucu alamamak sizi korkutuyor mu? Fırın kullanırken yemeğin başında bekleme fikri gözünüzde mi büyüyor?

Yemeklerin en ideal şekilde pişirilmesi için özel olarak geliştirilen pişirme teknolojileri ile fırın kullanımında lezzetli sonuç elde etmeye dair bütün sorunlarınızı rafa kaldırmaya hazır olun!

Hot Aero Pro

Arçelik Ankastre Fırınlar, yenilenen fan sistemleriyle sıcak havanın fırının içinde kusursuz dağılmasını sağlar. Üst ızgara ve iç tasarım sayesinde kusursuz dağılan sıcak hava ile %40 daha homojen pişirme performansı elde edebilirsiniz. Bu da her pişirmede aynı sonucu alacağınızın bir garantisidir.

Smartaero Pro Motor Teknolojisi

Arçelik Ankastre Fırınların yemekleri ideal biçimde pişirme konusunda en büyük gücü Smartaero Pro motor teknolojisidir. Bu teknoloji, fırının içindeki yemeğin çeşidine göre fırın fanının dönüş hızı ve yönünü ayarlar. Böylece fırının içinde dolaşan sıcak hava, yemeğin her yerine eşit şekilde yayılır. Tam istenilen kıvamda yemeklerin pişirilmesi de şansa bırakılmamış olur.

A Fry

Özel tasarımlı delikli tepsi tasarımı, sıcak havanın yiyeceklerin etrafında dolaşmasını sağlayarak daha çıtır pişirme performansı sunar. Paslanmaz çelik yapısıyla yapışmadan pişiren bu özel tepsi, bulaşık makinesinde yıkanabilir. 

HomeWhiz

HomeWhiz teknolojisi, evinizdeki ankastre fırınınızın internet erişimi ile kontrol edilmesini sağlar. Akıllı cep telefonlarınız ya da tabletleriniz ile kablosuz ağ bağlantısına sahip ankastre fırınınızı uygulama üzerinden çalıştırabilir, çalışmasını sonlandırabilir veya güncel durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Steamwell Buhar Destekli Pişirme

Yumuşacık, lezzetli etleri ideal kıvamda pişirmek çok kolay değildir. Hamur işlerini de istenilen puf etkiye sahip şekilde fırından almak her zaman mümkün olmayabilir. Arçelik Ankastre Fırınlardaki Steamwell buhar destekli pişirme özelliğiyle yumuşak etler de puf hamur işleri de çok kolay. Buhar destekli pişirme teknolojisi, fırının kapağını dahi açmadan su ekleyerek gerekli programı seçmeniz durumunda dışı çıtır içi yumuşak hamur işleri, suyunu kaybetmeden yumuşacık olan tavuk yemekleri pişirebilirsiniz.

Steamgood Buhar Destekli Pişirme

Hamur işi ve ekmek pişirmek sizin için çok zorsa, Steamgood buhar destekli pişirme özelliği yardımınıza yetişecek. Steamgood teknolojisi fırın tabanına eklediğiniz suyun, pişirme işlemi sırasında sıcaklık etkisiyle yavaşça buharlaşması ve buhar dokunuşuyla hamur işlerini daha kabarık hâle getirmesini sağlıyor. Böylece hep istediğiniz kıvamdaki, kabarık ve çıtır hamur işleri hayal olmaktan çıkıyor.

Smart Bake Pro Teknolojisi

Hamur işi pişirmede püf noktalarından birisi nemdir. Nem seviyesini tespit eden özel sensörleriyle Smart Bake Pro teknolojisi, fırındaki hamur işiniz uygun kıvama geldiğinde otomatik kapanma sağlar.

Teleskobik Ray Sistemi

Yeni tel ızgarası ve teleskopik ray sistemiyle Arçelik Ankastre Fırın modelleri pişirme başlamak üzereyken unutulan son malzemelerin yemeğe kolayca eklenmesini sağlar. Teleskobik ray sistemi ile tepsiniz hareket ederken dengeli biçimde durur ve görünmez kazaların önüne geçilir.

Yumuşak Kapanan Fırın Kapağı

Herkesin en az bir kez başına gelmiştir: Fırına tepsi konulur ancak elde hâlâ bazı malzemeler vardır. Eller doluyken fırın kapatmak gerçekten çok zordur, üstelik sertçe kapanması hem fırının kullanım ömrünü azaltır hem de içindeki tepsiyi sarsar. Arçelik fırınlar, yumuşak kapanan fırın kapaklarıyla bu konuda tam istediğiniz sonucu verir.

Arçelik Ankastre Fırınların Benzersiz Temizleme Özellikleri

Arçelik Ankastre Fırınlar sadece yemeğin lezzet faktörünü değil, temizliği ve yemek sırasındaki ekstra gereksinimleri de düşünerek geliştirildi. Sahip oldukları benzersiz özellikler ile ankastre fırınınız kısa sürede mutfakta vazgeçilmeziniz olacak.

Peki nedir bu özellikler?

Pirolitik Temizleme

Ankastre fırın temizliği gözünüzde büyümesin. 480 dereceye varan ısı ile fırındaki kirleri yoğun biçimde temizleyen piroliz fonksiyonu, temizlik kadar güvenliği de ön planda tutar. Çünkü fırınınız soğuyana kadar kilitli kalır. Böylece maksimum güvenlik ile pratik temizlik bir araya gelir.

Buharlı Temizleme Özelliği

Manuel olarak fırın temizliği gerçekleştirirken, minimum efor sarf etmeniz mümkün. Ankastre fırın kullanımı sonrasında tabana ekleyeceğiniz bir bardak suyu 100 derece sıcaklıkta 20 dakika beklettikten sonra yeterince yumuşamış kirleri nemli bir bezle kolayca temizleyebilirsiniz. Kimyasal kullanmadan nasıl kolay ankastre fırın temizliği yapıldığına şaşıracağınızı garanti ederiz.

Katalitik Yan/Arka Duvar

Arçelik Ankastre Fırın modelleri, arka ve yan yüzeylerindeki özel katalitik malzeme ile fırın temizliğini daha da kolaylaştırıyor. Görüntü kirliliği ve kötü kokulara neden olan, pişirme sırasında sıçrayan yağları emerek soğuran katalitik duvarlar sizi fırın temizliğinde daha çok zahmete girmekten kurtarır.

Triton Emaye Kaplamalı Fırın İç Yüzeyi

Su depolu veya su deposuz buhar destekli pişirme yapan ankastre fırınların iç yüzeylerinde şık görünümlü triton emaye kaplama bulunur. Triton emaye kaplama yüzeyler sadece tasarım detayı olarak değil, kireçlenme önleyici ve buharlı pişirme işlemi sonrasında iz kalmaması için geliştirilmiştir.

Siz de Arçelik Ankastre Fırın fiyatları, modelleri ve ürün detayları hakkında bilgi alarak istediğiniz fırını şimdi sipariş edebilirsiniz. Diğer Arçelik Ankastre ürünleri arasından mutfağınıza zarafet ve üstün teknoloji katacak mutfak ürünlerini de inceleyebilirsiniz. Bu sayede ankastre mutfak eşyaları arasından kolayca seçim yaparak mutfağınıza yeni bir tarz kazandırabilirsiniz.

İlgili Ürünler

AFC 361 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın AFry Buhar Destekli Fırın
10
  • A Fry Teknolojisi : Var
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Buhar Destekli Pişirme
  • Motor Teknolojisi : Hot Aero Pro
  • Teleskopik Ray Sistemi : Teleskopik ray sistemi ve yeni tel ızgara sayesinde tepsinizi fırın içerisinde kolayca hareket ettirebilirsiniz.
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var
9784 H BG Ankastre Fırın
0
  • Motor Teknolojisi : Hot Aero Pro
  • Buhar Destekli Pişirme : Tam Buharlı Pişirme
  • Teleskopik Ray Sistemi : Teleskopik ray sistemi ve yeni tel ızgara sayesinde tepsinizi fırın içerisinde kolayca hareket ettirebilirsiniz.
AFC 471 B Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın Ankastre Fırın
0
  • A Fry Teknolojisi : Var
  • Buhar Destekli Pişirme : SteamWell Plus Otomatik Buhar Destekli Pişirme
  • Smart Aero Pro Teknolojisi : Var
  • Et Probu : Var
  • Motor Teknolojisi : Smart Aero Pro Teknolojisi: Sürekli hava akışı sayesinde yemeğinizin her köşesi aynı oranda ve hızlı pişer.
  • Homewhiz : HomeWhiz teknolojisiyle fırınınıza akıllı cihazınız üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz her yerden fırınınızı kontrol edip çalıştırabilirsiniz.
  • Teleskopik Ray Sistemi : 2 Seviye
  • Yumuşak Kapak Sistemi : Var